fbpx

Intro

Harrogate Spring is de bekendste en snelst groeiende leverancier van premium gebotteld water in het Verenigd Koninkrijk.

Gelegen in het prachtige Yorkshire, waar de natuurlijke bron van het kuuroord Harrogate is gevestigd, mag Harrogate Water zich met trots de grootste onafhankelijke producent van gebotteld water noemen en is ze tevens de oudste Britse bottelaar.

Erfgoed

De eerste mineraalwaterbron werd in 1571 ontdekt door de persoonlijke lijfarts van Queen Elizabeth I. Vanaf 1740 ging het water voor het eerst op de fles, waarmee Harrogate Springs het eerste origineel Brits gebottelde water leverde.

Het prijswinnende Harrogate Springs is zowel koolzuurvrij als in bruisende variant verkrijgbaar en staat bekend om zijn perfect uitgebalanceerde mineralen en zuivere, verfrissende smaak.

Vanwege zijn neutrale PH-waarden is Harrogate Springs een natuurlijke reiniger van de smaakpapillen, zonder nasmaak. Niet voor niets werd Harrogate Spring’s sparkling water verkozen tot ‘Best Sparkling Water in the World’, gekenmerkt door een optimaal gebalanceerd bicarbonaat gehalte en zijn subtiel zoete smaak. Ideaal dus voor tussendoor of tijdens de maaltijd.

Buitengewoon bronwater

Harrogate’s geavanceerde botteling-faciliteiten behoren tot de milieuvriendelijkste ter wereld en maken gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van kwaliteitscontrole, zodat onze premium smaak altijd is gewaarborgd.

Klanten van over de hele wereld genoten al van Harrogate, dat tevens is benoemd tot het officiële water van de Ascot Racecourse & Royal Ascot, als het toonbeeld van Britse stijl, erfgoed en originaliteit.

Variëteit

Ons bronwater is zowel in glas als in PET-fles verkrijgbaar, in verschillende soorten en maten die aansluiten bij elke retailer, voedselservice en gespecialiseerde reisstandaarden. Zowel onze glazen als PET-flessen bestaan voor meer dan 50% uit gerecycled materiaal, een percentage dat wij de komende jaren willen verhogen met daarbij de belofte bij te dragen aan duurzaamheid en bescherming van het milieu.

Voor nederlands vraagt ​​u naar www.harrogate.nl, info@harrogate.nl

PET

STILL

1.5L, 1L, 750ml, 500ml, 330ml, 250ml

STILL SPORTS CAP

750ml, 500ml, 330ml

STILL MULTIPACK

12 x 500ml, 6 x 1.5L

SPARKLING MULTIPACK

6 x 1L

Glass

STILL

330ml, 750ml

SPARKLING

330ml, 750ml

Bag in Box

STILL

10L